Treffimesta Blogi: Treffimesta on uusi kotimainen Treffipalvelu

Treffimesta on uusi kotimainen Treffipalvelu

Julkaistu: 04.05.2022 11:42 Kategoria: Treffimesta

Tervetuloa Treffimestaan. Uusi 100% kotimainen treffipalvelu, josta voit löytää hyvää keskustelua, hauskaa treffiseuraa tai jopa elämänkumppanin. Tässä artikkelissa kerromme hieman Treffimestan synnystä ja alkutaipaleesta. Haluamme korostaa, että Treffimesta on vielä toistaiseksi Beta-kehitysvaiheessa, mikä käytännössä tarkoittaa, että kaikki palvelun toiminnot eivät aina välttämättä toimi odotetusti ja palvelussa voi ilmetä odottamattomia virheitä. Kaikista palvelinvirheistä saamme automaattisesti tiedon ja korjaamme niitä sitä mukaan jos tai kun virheitä ilmenee. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä :)

Treffimestan historia

Ajatus Treffimestasta syntyi jo vuonna 2013, silloin rekisteröitiin verkkotunnus ja sivuston rungon kehitys alkoi. Kehitys kuitenkin jäi muiden projektien jalkoihin ja Treffimesta laitettiin sivuun odottamaan parempaa hetkeä. Vuonna 2019 projekti otettiin jälleen työn alle, silloin koko koodi tehtiin uudestaan. Palvelu oli tässä vaiheessa lähes julkaisua vaille valmis, mutta monien tekijöiden summa ja jälleen Treffimesta sai jäädä odottamaan parempia aikoja.

Korona aika teki tilaa kalenteriin ja ympäriltä alkoi kuulua kyselyitä, että joko Treffimestan aika olisi. Usealla ihmisellä oli luotto siihen, että tämä olisi se projekti mikä kannattaisi nyt saada maaliin, ja palvelu jolle voisi oma paikkansa löytyä nettideittailun maailmassa. Pieni tiimi otti projektin työn alle, tarkoituksena luoda luotettava ja edelleen kehittyvä nettideittipalvelu. Paljon uutta ja kivaa on siis vielä tulossa, joten pysy mukana ja ole osa uutta deittailun aikakautta.

Treffimesta.fi on julkaistu, vihdoinkin! Julkaisimme palvelun 26.04.2022 klo 12.20

Mikä Buugie?

Treffimestassa homma toimii niin, että näet muut käyttäjät listauksena omien määrittelemiesi mieltymysten mukaan. Voit myös hakea kumppania kriteerien mukaan. Kun bongaat kivan tuntuisen käyttäjän, voit tarkastella lähemmin profiilia ja kuvia. Ja tykätä pofiilista! Premium-jäsen näkee kaikki tykkäykset ja kävijät profiilissaan. Jos tykätty käyttäjä tykkää takaisin, saatte Osuman! Nyt on helppo aloittaa keskustelut yksityisesti. Osuma ei ole kriteeri keskustelulle, voit lähestyä profiilia viesteillä myös ilman Osumaa.

Huomioi kuitenkin, että Premium jäsen voi halutessaan rajoittaa keskustelut koskemaan “vain ihannekumppania”. Tällöin viestejä ei voi lähettää ilman, että on kyseisen profiilin “ihanne kumppani” eli hänen kriiteereissään (esim ikä 28-36)


Miksi maksullinen?

Treffimesta on osittain maksullinen palvelu mutta voit käyttää sitä myös ilmaiseksi, tietyin rajoituksin. Ilmaiselta tililtä voi lähettää maksimissaan 10 viestiä ja tykätä profiileista 10 kertaa kuukaudessa. Ilmaisella tilillä näkee profiilin kaksi ensimmäistä kuvaa. Kun päivität tilin Premiumiksi, nämä rajoitukset poistuvat. Vaikka ilmaisen tilin voi luoda, maksullisuus rajaa feikkiprofiilien määrää huomattavasti. Maksullisuus myös korostaa käyttäjässä sitä että hän on tosissaan liikenteessä, eikä vain “potkimassa renkaita”. Kun näet käyttäjän kohdalla lätkän “Premium”, on hän maksava käyttäjä.

Kehittyvä nettideittipalvelu

Treffimestaa kehitetään kokoajan ja jatkuvasti. Pyrimme olemaan ajan hermolla ja nopeasti skaalautuva deittipalvelu. Jos sinulla on jokin idea mielessä mikä voisi olla hyvä olla olemassa Treffimestassa, mikään ei estä ehdottamasta sitä meille. Otamme kaikki ehdotukset mielellään vastaan ja arvioimme jokaisen ehdotuksen onko se mahdollista toteuttaa. Laita meille siis viestiä! Risut, ruusut ja ideat ovat kaikki tervetulleita.

Jaa artikkeli:
Blogin kirjoittajaksi?

Treffimesta etsii bloggaajia. Oletko kiinnostunut kirjoittamaan aiheista parisuhde, sinkkuilu ja treffailu?

Ota yhteyttä!
© 2023 Treffimesta.fi - Kaikki Oikeuden Pidätetään
YhteydenottoKäyttöehdotRekisteriseloste